×
Vergeet alles wat u weet van batterijen!
175 jaar
De laatste 175 jaar hebben de lood-zuurbatterijen volop hun dienst bewezen als energiebron voor het aandrijven van elektrische voertuigen zoals vorkheftrucks en andere mobiele interne transportmiddelen. Prachtige ontwikkelingen van brandstof-aangedreven naar elektrisch aangedreven transportmiddelen hebben voor de grote populariteit gezorgd van de traditionele lood-zuurbatterij.

En nu?
Nu is er beschikbaar de BYD vorkheftruck standaard uitgerust met een Lithium-batterij (LiFePo). Lithium-batterijen zorgen voor een enorme doorbraak in heftruckland. Kostenbesparend, milieuvriendelijk en zeer comfortabel.

Lood-zuur versus Lithium
Lithium-batterijen hebben geen onderhoud nodig, geen vloeistof bij te vullen, gaan 4x langer mee, zijn binnen 1-2 uur volledig op te laden, kunnen probleemloos tussendoor geladen worden, hebben 8 jaar volledige garantie en verbruiken 40% minder energie bij het op- en het ontladen. Ten opzichte van de traditionele lood-zuurbatterij is de BYD heftruck met Lithium-batterij veel meer inzetbaar, milieuvriendelijker en aanzienlijk kostenbesparend.

Meer weten?
Neem contact op met de afdeling Verkoop: 015-3693265
leeg