×
OPEN DAG 23 SEPTEMBER 2023
Zaterdag 23 september 2023 vieren we feest en is het OPEN DAG bij Van Vliet!

Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe bedrijfspand en het 45 jarig jubileum Is iedereen welkom tussen de vorkheftrucks!

L. van Vliet Vorkheftrucks = Mensen en Machines. Neem een kijkje achter de schermen, bekijk het complete leveringsprogramma en maak kennis met Team L. van Vliet Vorkheftrucks.

Voor jong en oud is er genoeg te zien en te beleven; een circuit met mini trapheftrucks voor de allerkleinsten, de lucht in met een hoogwerker, alle ins-en-outs over lithium-batterijen, de geschiedenis van Van Vliet, heftruck rijden voor gevorderden, enzovoorts!

Ook is er een banenmarkt: voor het onderhouden, keuren en repareren van de door ons geleverde vorkheftrucks, zoeken we namelijk professionele en gezellige collega's die ons team komen versterken (zie ook www.topmonteur.nl). Kom langs en laat je vrijblijvend informeren over een mooie toekomst bij Van Vliet!

Tussen 10:00u en 16:00u ben jij, je gezin, broers en zussen, buren, vrienden etc. welkom op Heulweg 6 in Pijnacker (bedrijventerrein De Boezem).

Wij kijken uit naar je komst!

Team L. van Vliet Vorkheftrucks

leeg