×
Nieuwe collega's tussen de heftrucks!
Vandaag verwelkomen we in de Werkplaats en bij de Servicedienst 3 nieuwe collega's. Chris, Lex en Mathijs; van harte welkom tussen de vorkheftrucks en heel veel (werk)plezier toegewenst!

Bij Van Vliet draait het om 'Mensen en Machines'. Ben jij de topmonteur die wat van Nederland wil zien? Dan zijn we ook op zoek naar jou! Wij zoeken collega's voor de Servicedienst die op locatie zelfstandig werkzaamheden uitvoeren, zoals onderhoud, keuringen en reparaties. 

Als Servicemonteur heb je de beschikking over een compleet uitgeruste servicebus (Mercedes Sprinter automaat) en kan je er voor kiezen om vanuit huis te vertrekken of vanuit het bedrijf in Pijnacker.

Van Vliet is een compact en dynamisch familiebedrijf met circa 35 medewerkers. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Daar hoort ook bij een prima salaris, inclusief aantrekkelijke pensioenregeling en secundaire voorwaarden.

Kijk voor meer informatie hier!

Van Vliet is continue in ontwikkeling en bezig met haar toekomst! Onlangs hebben we het nieuwe pand in gebruik genomen en beschikken we over 6500m2 vloeroppervlakte om efficiënt en met plezier te kunnen werken.


leeg