×
Maandaanbieding november 2020
Deze maand in de aanbieding: de RCM meeloop veegmachine.

Stofvrij vegen; zonder inspanning! Nu van € 2795,00 voor € 2.495,00 (excl. 21% btw)! 

Je hebt veegmachines en je hebt veegmachines! De RCM meeloop veegmachine is de veegmachine die in de praktijk ook graag gebruikt wordt; en dat is precies waar het om gaat wanneer je de werkomgeving schoon wilt houden!

De RCM meeloop veegmachine is voorzien van 2 grote veegborstels die fijnstof en grove stukken vuil eenvoudig opvegen en naar de afvalverzamelbak geleiden. De voorste veegborstel zorgt er ook voor dat de veegmachine zeer licht te besturen is. Er is dus geen extra hendel en handeling nodig om de veegmachine te laten rijden. Hierdoor is het voor iedereen een hele fijne veegmachine om ‘even snel’ de vloer te reinigen.
De RCM is ook voorzien van stofafzuiging met een filter, de stofwolk die normaal bij het vegen ontstaat, wordt door de RCM veegmachine afgezogen en door het filter opgevangen. Met een mechanische klopper wordt het filter stofvrij gereinigd.

De opbouw van de RCM meeloop veegmachine is eenvoudig en robuust; hierdoor ook zeer betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk. Ook de batterij is onderhoudsvrij en de gelijkrichter om de batterij op te laden is ingebouwd. De RCM is veegmachine is dus op elke plek, waar een stopcontact is, op te laden en daardoor altijd onder handbereik!

Meer informatie of een vrijblijvende demonstratie? Neem contact met de Verkoop of bel met: 015-3693265.

video van RCM Alfa veegmachine


leeg