×
Maak kennis met Bernadett!
Bernadett is werkzaam als Serviceplanner en één van de aanspreekpunten wanneer u belt met vragen over Service of een storing wilt melden.
De Serviceplanning is één van de belangrijkste spilpunten binnen Van Vliet. Van A tot Z moet het allemaal kloppen: van telefoon aannemen, storing aanhoren en inschalen, monteur inplannen, onderdelen reserveren tot werkbonnen controleren. En uiteraard zorgen voor de juiste facturatie.

Bernadett: ‘Serviceplanning is meestal rennen en soms een beetje stilstaan is; gemiddeld krijg ik zo’n 65 telefoontjes per dag, met ruim 3500 onderhoudsbeurten per jaar en met het aansturen van 10
servicemonteurs is het continue schakelen.
Uiteraard bellen de klanten niet omdat de machine het nog doet, dus is er ook altijd een tijdsdruk. We proberen iedereen zo snel als mogelijk te helpen en gelukkig lukt dat ook bijna altijd!

Bernadett is graag werkzaam in de technische mannenwereld; de belangstelling voor techniek heeft ze van haar beide ouders meegekregen die beiden werkzaam waren in de elektrotechniek. Privé gaat de aandacht uit naar haar gezin met man en tweelingdochters en wordt de tijd ook gevuld met puzzelen, lezen en sporten.
leeg