×
Introductie BYD elektrische terminal trekker Q1M
BYD maakt met de nieuwe terminal trekker het leveringsprogramma nog completer!

De elektrisch aangedreven BYD terminaltrekkers met Li-IRON batterijen zijn HET alternatief voor de traditioneel aangedreven terminaltrekkers. Geen uitlaatgassen, geluidsarm, substantieel minder onderhoud en lagere energiekosten.

'The Power to make the World Better'
BYD is sinds de oprichting in 1995 onder andere actief met het ontwikkelen en produceren van herlaadbare batterijen en 100% elektrische aangedreven voertuigen. Het huidige leveringsprogramma bestaat uit; coachbussen, trucks, bestelwagens, personenwagens, heftrucks, magazijntrucks, treinen en terminal trekkers.
Voor de Amerikaanse markt is de BYD terminal trekker ontwikkeld en nu komt deze als 'Q1M 2nd Generation' ook naar Europa. Het nieuwe model is afgestemd op de hoge eisen van de Europese markt qua functionaliteit, betrouwbaarheid en comfort.

Met de 217 kWh batterij onderscheidt de BYD Q1M zich in de markt met een grote actieradius; in de praktijk blijkt op een drukke werkdag de Q1M moeiteloos 10 uur inzetbaar. De beproefde aandrijflijnen en de unieke garantievoorwaarden onderschrijven de betrouwbaarheid van de BYD Q1M.

Standaard o.a. uitgevoerd met luchtvering, centraal smeersysteem, automatische deur. Ook de chauffeur wordt ondersteund in zijn werkzaamheden met goed zicht rondom, veel koppel bij lage snelheden en ook een luchtgeveerde stoel, audio installatie en airconditioning. 

Het BYD concept zorgt voor de laagste bedrijfskosten!
Total Cost of Ownership (TCO): Het bezit en het gebruik van een terminaltrekker brengt naast de aankoop- of huurprijs ook nog andere kosten met zich mee. Deze verborgen kosten kunnen bij brandstof aangedreven terminaltrekkers heel hoog zijn. Met de terminaltrekkers van BYD heeft u naast een groot aantal praktische voordelen tevens aanmerkelijke financiële voordelen.

Check het filmpje op: BYD terminaltrekker model Q1m

Download hier de flyer: Flyer BYD terminal trekker model Q1M

Meer informatie, documentatie of demonstratie? Neem vrijblijvend contact met ons op: telefoon: 015-3693265 of info@lvanvliet.nl
leeg