×
Even voorstellen Jurrian
Van Vliet: Mensen en Machines. Wie zijn de mensen achter L. van Vliet Vorkheftrucks? Tijd om elkaar wat beter te leren kennen!

Maak kennis met Jurrian!
Jurrian is sinds eind 2019 aan de slag bij Van Vliet en werkzaam als Verkoopadviseur. Hij is veel in contact met bestaande en nieuwe klanten; door de huidige omstandigheden is dit voornamelijk op afspraak bij de klant of in onze showroom. Uiteraard verlopen deze afspraken volgens de huidige Corona-maatregelen. Jurrian is ook telefonisch vaak het aanspreekpunt bij contact met de Verkoop.

Jurrian: ‘Het leuke aan het werken bij Van Vliet is dat we een heel divers programma aan producten kunnen leveren en eigenlijk voor ieder ‘probleem’ wel een oplossing hebben. We denken graag mee met de klant en kijken wat we in iedere situatie kunnen betekenen. Iedere situatie is namelijk weer anders en bijvoorbeeld niet iedere vorkheftruck kan overal ingezet worden. Het is dus echt maatwerk!

Ook bieden we een aantal super mooie oplossingen aan, zoals bijvoorbeeld het BYD concept; elektrische vorkheftrucks en magazijntrucks met Lithiumbatterijen. Het BYD concept is echt de uitkomst voor heel veel situaties bij onze klanten en het is super gaaf om te zien hoe deze producten, met succes en plezier bij onze klanten rondrijden. En dat zij zelf hier ook echt de voordelen van ondervinden.’

Jurrian is hiervoor acht jaar werkzaam geweest binnen de bouw- en tuinbouwwereld als vertegenwoordiger en filiaalmanager. Door deze achtergrond is hij een goede aanvulling op het huidige verkoopteam en kan hij de diverse klantenkring goed begeleiden en adviseren in de zoektocht naar een passende machine. In zijn vrije tijd sleutelt Jurrian graag aan een oude Volkswagen Golf of is hij aan het karper-vissen. Op dit moment staan zijn hobby’s op een lager pitje, omdat hij deze zomer vader is geworden van een mooie zoon en daar uiteraard volop van aan het genieten is!

‘Wat een fijne werkomgeving maakt bij L. van Vliet Vorkheftrucks B.V., is dat we hier met circa 35 collega’s werkzaam zijn en dat we dus korte lijnen binnen ons bedrijf kennen. Dit ervaar ik als zeer prettig, want hierdoor kunnen we snel schakelen, zoals dat in sommige situaties gewenst is. We zijn een bedrijf dat niet alleen een product verkoopt, maar echt een compleet pakket inclusief Service aanbied. Ons doel is om onze klanten te ontzorgen en ervoor te zorgen dat ze blij blijven met hun interne transportmiddelen. We doen dit samen met het hele team en iedere collega is hierbij even belangrijk en betrokken. Dat is mooi om te zien en te ervaren!’.

Ook een afspraak op uw locatie of in de showroom maken met Jurrian of meer informatie over ons leveringsprogramma? Neem contact op via 015-3693265 en kies 1 in het keuzemenu. Via mail contact opnemen kan natuurlijk ook: info@lvanvliet.nl
leeg