×
BYD 2000 kg 3-wieler
BYD met Li-IRON-batterij introduceert nieuwe compacte 2-tonner!

Met de introductie van de ECB20 3-wielige vorkheftruck met een basishefvermogen van 2000 kg maakt BYD het leveringsprogramma nog completer. BYD 3-wielige vorkheftrucks komen goed tot hun recht in compacte ruimtes en maken ook het ontwerpen van smalle gangpaden tussen stellingen goed mogelijk.

Complete lijn:
Het BYD programma van de compacte range vorkheftrucks bestaat nu uit modellen welke een basishefvermogen hebben van 1600, 1800 of 2000 kg. Alle modellen zijn voorzien van voorwielaandrijving door middel van 2 motoren; hierdoor is de draaicirkel zeer compact. De (stuur)wielen aan de achterzijde bestaat uit 2 banden, dit zorgt voor minder bandenslijtage en minder wieldruk. Naast de compacte range heeft BYD ook vorkheftrucks met een basishefvermogen van 2500 tot 8000 kg.

De Li-IRON-batterij; het groene hart van elke BYD:
De revolutionaire combinatie van een vorkheftruck of magazijntruck standaard voorzien van een Lithium-batterij, zorgt voor een uniek en onderscheidend product om de kosten te verlagen, het milieu te besparen en het comfort te verhogen.

DUURZAAM intern transport!
Lithium-batterijen van BYD (Li-IRON) hebben geen onderhoud nodig, gaan 4x langer mee, zijn binnen 1-2 uur volledig op te laden, kunnen probleemloos tussendoor geladen worden, hebben 8 jaar volledige garantie en verbruiken 40% minder energie bij het op- en het ontladen.

Meer informatie?
Neem contact op met de afdeling verkoop: 015-3693265 of via mail: info@lvanvliet.nl 

Zie ook:
www.lvanvliet.nl BYD
www.bydforklits.com

leeg