×
Best Dealer of Europe!
Onlangs heeft Van Vliet van Blade Feng namens BYD Europe een mooie prijs in ontvangst mogen nemen. De beloning voor ‘The best performing dealer of Europe’!

"Een prestatie waar we als ‘Team L. van Vliet Vorkheftrucks’ best trots op zijn. Uiteraard zijn en blijven we de onafhankelijke leverancier van de topmerken in de branche, het is echter heel gaaf dat we in 2013 de onderscheidende kwaliteiten van BYD hebben herkend en aan ons leveringsprogramma hebben kunnen toevoegen. De BYD vorkheftrucks en magazijntrucks, standaard met Li-IRON-batterij, hebben zo veel voordelen, dat steeds meer relaties hier ook de waarde van herkennen”: aldus Leco van Vliet.

De voordelen van BYD vorkheftrucks met Li-IRON-batterijen? 100% onderhoudsvrij, snel opgeladen, tussenladingen ook geen probleem, energiezuinig met laden, lange levensduur, geen vloeistof bijvullen, geen knalgassen tijdens het laden.
Bovendien: 8 jaar volledige garantie (of 10.000 uur) op de batterij en 5 jaar garantie (of 6.000 uur) op de onderdelen van de heftruck.

Unieke aantrekkelijkheden die BYD vorkheftrucks en magazijntrucks zeer onderscheidend maken.

Meer informatie over BYD? Bel 015-3693265 of bezoek (Coronaveilig) onze showroom!
leeg