×
Ben jij (AUTO)MONTEUR? Dan hebben wij de mooiste baan voor JOU!
Van Vliet heeft het druk! Voor het onderhouden, keuren en repareren van vorkheftrucks en aanverwante interne transportmiddelen op locatie bij onze klanten, zoeken we extra collega's voor de functie SERVICE-MONTEUR!

Ben je op zoek naar een nieuwe UITDAGING? Heb je verstand van TECHNIEK? Zin in een ZELFSTANDIGE functie? Heeft ELEKTRONICA je interesse? En hebben ook BRANDSTOF-motoren geen geheim voor jou? Wil je wat van NEDERLAND (ca. 100 km om Pijnacker heen) zien? En kan je het waarderen om in een moderne volledig uitgeruste SERVICEWAGEN rond te rijden? Is denken in OPLOSSINGEN voor jou vanzelfsprekend? Wil je 4 of 5 dagen per week werken? Ben je COLLEGIAAL? En kan je LUISTEREN naar de wensen van onze KLANTEN? Wil je werken bij een GEZOND en DYNAMISCH bedrijf? Wil je 's morgens met de servicewagen vanuit HUIS (niet noodzakelijk) werken?

In een notendop: Wie zijn wij?

Wij zijn L. van Vliet Vorkheftrucks en verkopen, verhuren, leasen, onderhouden, keuren en repareren al bijna 45 jaar heftrucks, magazijntrucks, elektrotrekkers, hoogwerkers, magazijninrichtingen, mobiele weegsystemen , aanbouwapparaturen, etc. Dit doen we met de topmerken uit de branche, zoals bijvoorbeeld: BYD, TOYOTA, ATLET, DOOSAN, STILL, JUNGHEINRICH, SPIJKSTAAL. Vooral BYD is een onderscheidend product in de markt; standaard zijn alle BYD producten namelijk voorzien van Lithium-batterijen, trendsettend en toekomst bepalend voor de branche. 

Bel voor meer informatie: 015-3693265, mail naar hrm@lvanvliet.nl of kom vrijblijvend langs op de Heulweg in Pijnacker.

Corona up-date: ivm het Coronavirus: de inloopmogelijkheid blijft mogelijk, wel verzoeken wij eerst telefonisch contact op te nemen met Manon via 015-3693265 voor het maken van een afspraak.


We zien je graag!

Team L. van Vliet Vorkheftrucksleeg