Totaal 14 machines

COMAC - Comac_Vispa_35_B

 • elektrisch

Ecologica - 34EH_BASIC

 • elektrisch

Ecologica - ELO34E_BASIC

 • elektrisch

FACTORY CAT - 370_45FD

 • elektrisch

ICM - 43BT_De_Luxe

 • elektrisch

Lion - 1280

 • elektrisch

Portotechnica - LION_1200ME

 • elektrisch

Powerboss - MC_388000

 • elektrisch

RCM - ALFA

 • elektrisch

Tennant - 7200

 • elektrisch

Tennant - 6200

 • elektrisch

Tennant - 6100

 • elektrisch

Tennant - 6200

 • elektrisch

Tennant - 6200

 • elektrisch
Totaal 14 machines
Schone vloeren zorgen voor een prettige en (voedsel)veilige werkomgeving. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie en mate van vervuiling zorgt een veegmachine of schrobmachine voor de juiste oplossing. De oppervlakte van de bedrijfsvloer bepaalt de keuze van meeloop- of opzituitvoering. Tevens in het leveringsprogramma voorzetveegmachines voor montage op de heftruck.

Meeloop-veegzuigmachines

RCM meeloop-veegmachine, model ALFA E

De RCM ALFA E is de meest fijne en effectieve meeloop-veegmachine in de branche. Eenvoudig en prettig in gebruik, waardoor alle medewerkers met plezier 'even de vloer aanvegen'.

De dubbele (!) hoofdborstels zorgen voor het opvegen van fijn en grof vuil. De stofafzuiging in combinatie met het luchtfilter maken het mogelijk om stofvrij te vegen. Er hoeft geen stofflap opgetild te worden; de voorste hoofdborstel veegt het grove vuil eenvoudig op.

Bovendien zorgen de hoofdborstels voor de aandrijving van de veegmachine, waardoor deze zeer licht rijdt en de bestuurder zijn handen niet vermoeid raken door ongemakkelijke standen en grepen.

De ingebouwde gelijkrichter (220 Volt) maakt het opladen op elke lokatie in uw bedrijf mogelijk.

Opzit-veegzuigmachines


Voorzetveegmachines

SmartSweep

Met de SmartSweep maakt u binnen 1 minuut van uw heftruck een professionele veegzuigmachine. En bespaar tot 70% ten opzichte van de traditionele veegzuigmachines !

Doordat de veegmachine gemonteerd wordt aan de vorken van de heftruck, zorgt de heftruck voor het voortbewegen van de veegmachine. De wielen van de SmartSweep drijven op hun beurt de borstels en de vacuümmotor aan. Hierdoor zijn er geen hydraulische en elektrische verbindingen vereist en kan deze gemonteerd worden op elke type heftruck (elektrisch- en brandstof aangedreven).

De SmartSweep kan zowel binnen als buiten gebruikt worden (onder droge omstandigheden) en verzamelt fijn en grof vuil. De mechanische stofafzuiging met luchtfilter, zorgt ervoor dat het stof wat eventueel ontstaat tijdens het vegen ook wordt opgezogen.

De SmartSweep draait automatisch mee in bochten en heeft net als de heftruck een zeer kleine draaicirkel.De totale veegbreedte is 1500 mm inclusief de beide zijborstels, de opvangbak heeft een inhoud van 255 liter en een capaciteit van 400 kg.

Na het vegen tilt u met de heftruck de SmartSweep boven de afvalcontainer en met behulp van het koord opent u eenvoudig de opvangbak om deze te legen.

BEMA hydraulisch aangedreven voorzetveegmachines

Met de BEMA 20 en 25 beschikt u over een krachtige voorzetveegmachine voor het reinigen onder zware omstandigheden.

Geschikt voor het opvegen van modder, stenen, zand, enzovoorts. Ook effectief op oneffen ondergronden, onder vochtige omstandigheden en als sneeuwruimer !
Maak van uw heftruck een volwaardige veegmachine !

Voorzetveegborstels

De SweepEx veegborstels vegen stof, zand, modder, glas, puin; zeer geschikt voor het verwijderen van grof of zwaar vuil.

De SweepEx veegbrostels worden eenvoudig en snel gemonteerd op de punten van de heftruck vorken. Er zijn 3 verschillende uitvoeringen:

SweepEx Valu-sweep is leverbaar met 5 borstelrijen en is ideaal voor het gebruik binnen in loodsen, hallen. magazijnen en distributiecentra, voor licht tot middelzwaar vervuilde bedrijfsvloeren. Ideaal voor bijvoorbeeld: steentjes, sigarettenpeuken, papier, blikjes, plastic verpakkingmateriaal en ander vuil. De Valu-Sweep is leverbaar in de breedte van 1.22 en 1.52 meter.

SweepEx Pro-Broom is leverbaar met 8 borstelrijen en is ideaal voor het gebruik binnen als buiten in loodsen, hallen. magazijnen en distributiecentra, voor licht tot middelzwaar vervuilde bedrijfsvloeren. De SweepEx Pro-broom is in de volgende breedtes leverbaar 1.22 m en 1.52 m en in 1.83 meter.

SweepEx Mega-Broom is leverbaar met 11 borstelrijen en is ideaal voor zowel middelzwaar tot zeer zware veegwerk (binnen en buiten). De Mega-Broom is leverbaar in de breedte van 1.52, 1.83 en 2.44 meter. Toegepast op bouwterreinen, betonindustrie, veehouderijen, autosloperijen, agrarische bedrijven en vele andere bedrijven.

Opzitschrobzuigmachines

De merken