DE TOEKOMST IS NU TE KOOP (en te huur)!

BYD elektrische vorkheftrucks met Lithium batterijen (Li-IRON) zorgen voor een doorbraak in heftruckland. De revolutionaire combinatie van een vorkheftruck standaard voorzien van een Lithium-batterij zorgt voor een uniek en onderscheidend product om de kosten te verlagen, het milieu te besparen en het comfort te verhogen.

De kracht van Lithium-power!
Lithium-batterijen van BYD (Li-IRON) hebben vele voordelen, onder andere:
  • totaal geen onderhoud nodig
  • gaan 4x langer mee dan de traditionele loodzuur-batterijen
  • zijn binnen 1-2 uur volledig op te laden 
  • kunnen probleemloos tussendoor geladen worden 
  • hebben geen aparte laadruimte nodig
  • maken wisselbatterijen overbodig
  • hebben 8 jaar volledige garantie (of 10.000 rijuren) 
  • verbruiken tot 40% minder energie bij het op- en het ontladen. 
Heftruck van het jaar!
BYD heeft de IFOY-award uitgereikt gekregen tijdens de CeMAT in Hannover. BYD is als winnaar uit de bus gekomen in de categorie 'vorkheftrucks'. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de IFOY (International Forklift Of the Year) dat een Chinees merk deze prestigieuze award wint. Zeer bijzonder voor een competitie die tot op heden door Duitse merken werd gedomineerd. De jury bestaat uit 24 vooraanstaande vakjournalisten uit heel Europa, welke hun oordeel uitspraken op basis van prestaties en testresultaten. Logistiek.nl maakt namens Nederland deel uit van de IFOY-jury.

Van Vliet Vorkheftrucks is als dealer zeer trots op de titel 'Heftruck van het Jaar'. Leco van Vliet: 'we zijn sinds 2013, als eerste Europese dealer, met BYD de weg ingeslagen naar een nieuw heftruck-tijdperk. Deze IFOY-prijs is een hele belangrijke erkenning en een bevestiging van de kwaliteit en opmerkelijke voordelen van BYD vorkheftrucks'.

Compleet programma:
Naast vorkheftrucks heeft BYD een compleet programma interne transportmaterialen, allen voorzien van de betrouwbare Li-IRON-batterijen. zie onderstaande brochures en de website: www.bydforklift.com.

Neem contact op voor meer informatie: 015-3693265 of via mail: info@lvanvliet.nl