Of het nu gaat om een enkele stelling of een compleet magazijn. Van Vliet zorgt voor een maximaal rendement van uw vloeroppervlakte.

Palletstellingen

Eenvoudige uitbreiding

Palletstellingen zijn geschikt voor goederen (op een pallet) met een beperkte voorraad per artikel. Afhankelijk van het magazijnoppervlakte en de hoogte, is het op eenvoudige manier mogelijk uw magazijn uit te breiden met vele palletplaatsen. Geschikt voor gebruik met heftrucks en magazijntrucks. Naar wens aan te passen met roosters, rollenbanen en vlonders.

Inrijstellingen

Grote voorraad per artikel

Inrijstellingen zijn geschikt voor goederen (op een pallet) met een grote voorraad per artikel, waarbij blokstapeling niet toepasbaar is.

Shuttlestellingen

Beperkte voorraad

Shuttlestellingen zijn geschikt voor goederen (op een pallet) met een beperkte voorraad per artikel. Afhankelijk van het magazijnoppervlakte en de hoogte, is het op eenvoudige manier mogelijk uw magazijn uit te breiden met vele palletplaatsen. Geschikt voor gebruik met heftrucks en magazijntrucks. Naar wens aan te passen met roosters, rollenbanen en vlonders.

Rollenstellingen

Veel opslag

Bij dit type stellingen worden de pallets in de 'kanalen' voortbewogen over rollen van hoge kwaliteit. De voortbeweging gebeurd door middel van de duwkracht van de heftruck bij het erin zetten en op zwaartekracht bij het eruit halen.

Magazijninrichting

  • Palletstellingen: eenvoudige uitbreiding
  • Inrijstellingen: grote voorraad per artike
  • Shuttlestellingen: beperkte voorraad
  • Rollenstellingen: veel opslag
Advies nodig bij de inrichting van uw magazijn? Neem contact op met één van onze specialisten!