Of het nu gaat om heftrucks, magazijntrucks, hoogwerkers of elektrowagens. Alle producten uit het leveringsprogramma van Van Vliet kunnen per dag, week, maand of jaar gehuurd worden. Huren (=operational leasing) is bij Van Vliet inclusief veiligheidskeuring, onderhoud, verzekering en eventuele reparaties.

Kort termijn huren (1 dag tot 6 maanden):

Heeft u een verhuizing, een piek in het seizoen, een verbouwing ? De huurvloot van Van Vliet heeft altijd een passende en veilige machine voor u beschikbaar. Met de eigen vrachtwagen-dieplader kan bovendien snel gereageerd worden op uw wensen.

Lange termijn huren (6 maanden tot 7 jaar):

Wilt u zorgeloos intern transport ? Dan is lange termijn verhuur van Van Vliet de oplossing ! Aantrekkelijk door het scherpe vaste tarief gedurende de looptijd. De kosten van het interne transport zijn hierdoor eenvoudig te plannen en volledig aftrekbaar als kosten. Bovendien hoeft u niet te investeren (off-balance) waardoor uw vermogen beschikbaar blijft voor uw kernactiviteiten.

Huren bij Van Vliet zorgt ook voor flexibiliteit binnen uw bedrijf; het kan voorkomen dat uw wensen met betrekking tot het interne transport na een periode wijzigen. In overleg kan besloten worden om uw machines te vervangen voor alternatieven die beter passen bij uw nieuwe situatie.

Betrouwbaar & Betaalbaar werken leveren de beste resultaten op

Huren van machines

  • Alle machines uit het leveringsprogramma te huur
  • Van 1 dag tot 7 jaar
  • Aflevering op eigen locatie
  • Tussentijdse wijzigingen mogelijk
Advies nodig bij het huren van een heftruck, magazijntruck of andere machine? Neem contact op met één van onze specialisten!